• Klockor
 • Kundservice
 • Säkra betalningar
 • Säkra betalningsmöjligheter för dig


  För att passa kunders olika behov erbjuder vi ett flertal olika betalningsmetoder. Ni kan välja att betala med betalkort, Paypal, direktbetalning eller bankgiro vid beställningstillfället alternativt efter att era varor levererats genom att välja faktura- eller delbetalning. Ihop med våra samarbetspartners PayPal, Handelsbanken, Collector och Worldpay garanterar vi att Era uppgifter behandlas på ett säkert och tryggt sätt. Vi reserverar oss mot ev. felaktiga uppgifter i vårt nätgränssnitt gällande beskrivning, bild, tillgänglighet, priser samt ev. prishöjningar på beställningsvaror utanför vår kontroll.

  Direktbetalning via Internetbanken

  Direktbetalning via din Internetbank
  Via Paynova så erbjuder vi alla kunder hos bankerna SEB, Nordea, Handelsbanken samt Swedbank med Internetbank möjligheten att betala via direktöverföring. För denna betalmetod krävs det att man har ett konto hos en bank samt åtkomst till internetbanken via lösenord eller bankdosa.

  Kortbetalning

  Visa MasterCard American Express
  Paynova står för säkerheten vid köp med betalkort. Inlösande bank är Svenska Handelsbanken. För köp med betalkort kommer, efter manuell kontroll, en bekräftelse på att beställningen är godkänd att skickas till er per e-post.

  Faktura - betalning efter leverans

  Betala mot faktura
  Uret.se erbjuder fakturaköp på ordrar upp till 50.000 kr. När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Fakturan förfaller efter 14 dagar, och en aviavgift på 29 kronor tillkommer. Fakturan sänds via e-post till den adress du anger vid beställningstillfället.

  Du kan endast beställa till din folkbokföringsadress när du väljer faktura och du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. När du fått fakturan kan du få valet att delbetala upp till 36 månader genom att betala in det lägsta belopp som i förekommande fall står angivet på fakturan.

  En mindre kreditprövning görs i vissa fall vilket innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

  När du beställer mot faktura så är kreditgivande partner antingen Scandinavian Luxury AB (Uret.se) eller Collector Credit AB eller en kombination av båda beroende på orderbelopp, om du tidigare har handlat hos oss samt till vilket land du önskas dina varor skickade. För mer information, kontakta oss.


  För att se fullständiga villkor för betalning via faktura, se nedan länkar:
  Allmänna villkor för faktura - Scandinavian Luxury AB
  Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

  Dela upp betalningen

  Delbetala ditt köp
  Dela upp din betalning i den takt som passar dig. Välj mellan 3,6,12,24 eller 36 månader. När du väljer detta betalsätt så kommer vi att skicka fakturan till dig med förfallotid i slutet av månaden. De extra avgifter som tillkommer framgår av tabellen nedan samt i kassan när du väljer delbetalningskampanj. För att följa din delbetalningskampanj så behöver du betala det belopp som framgår på fakturan som skickas i mitten på varje månad.

  En mindre kreditprövning görs som i vissa fall innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. Delbetalningsavier sänds via e-post till den adress du anger vid beställningstillfället.

  Delbetalningskampanjer
  Kampanj 3 månader 6 månader 12 månader 24 månader 36 månader
  Ränta: 0 % 0 % 0 % 9,95 % 9,95 %
  Betalningar: 3 st 6 st 12 st 24 st 36 st
  Uppläggningsavgift: 95 kr 195 kr 195 kr 295 kr 395 kr
  Aviavgift: 29 kr 29 kr 29 kr 29 kr 29 kr
  Uppläggningsavgiften påförs första delbetalningsavin.

  För att se fullständiga villkor för delbetalning med Scandinavian Luxury AB (Uret.se), se nedan länkar:
  Allmänna villkor för delbetalning
  Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

  Bankgiro

  Bankgiro
  Vid beställning via bankgiro kommer, efter manuell kontroll, en bekräftelse på att ordern har godkänts och avvaktar bankgiroinsättning att skickas till er per Epost. Inbetalningsinformationen finns i er orderbekräftelse som skickas till er registrerade epostadress. Efter att er inbetalning registrerats skickas en ny bekräftelse på att er order bearbetas. Vid beställning av specialvaror som har lång leveranstid så erbjuder vi alltid möjligheten att betala in en mindre handpenning via bankgiro och resterande belopp i samband med leverans.