• Klockor
 • Kundservice
 • Uret Protection
 • Uret Protection - unikt skydd för din klocka

  För en förmånlig kostnad erbjuder vi dig att utöka garantiskyddet på din klocka. Den vanliga tillverkar/återförsäljargarantin som följer med en klocka täcker material- och produktionsfel och gäller i de flesta fall i 2 år. Uret Protection täcker utöver den vanliga tillverkargarantin bl.a. följande:

  Typ av skada:
  Design-, material- och tillverkningsfel
  Trasigt eller icke-fungerande urverk
  Skador på boett, spänne, länkar, sprintar, krona, urtavla o.dyl.
  Krossat eller repat glas
  Stötskador och krosskador
  Skador från slag, stötar och vibrationer
  Fall- och repskador
  Felaktig hantering
  Vattenskador och fuktskador (minst 5 ATM)
  Standardgaranti
  Uret Protection


  Vad gör du om en skada inträffar?

  Kontakta oss och beskriv skadan så skickar vi ut en fraktsedel till dig. Försändelsen är gratis och fullt försäkrad. Vi reparerar alternativt ersätter din klocka beroende på skadetyp utan kostnad. Service utförs av kvalificerade urmakare med mångårig erfarenhet.

  Vad täcks ej av vår utökade garanti Uret Protection?

  Det utökade garantiskyddet täcker det mesta med några få reservationer: den utökade garantin täcker endast de delar av klockan som insändes till oss för reparation, vi ersätter således ej ex. diamanter eller guldspännen om de defekta delarna ej medföljer klockan vid reparation. Gäller för ett skadetillfälle. Gäller ej grov oaktsamhet eller uppsåtlig skadegörelse. Den utökade garantin täcker ej normalt slitage/repor på material som läder, textil, glas stål, gummi etc. Byte av batteri endast inom 2 år. Garantin täcker inte vattenskador på klockor med ett vattenskydd understigande 5 ATM då dessa klockor tyvärr inte är byggda för att motstå vatten över huvud taget.

  Hur lägger jag till extraskyddet Uret Protection?

  När du checkar ut din varukorg så kommer du att kunna välja för vilken/vilka produkter du önskar en utökad garanti samt hur lång period garantin skall gälla.

  Vad kostar Uret Protection?

  Priset för det utökade skadeskyddet beror på klockans pris, du hittar aktuellt Uret Protection-pris på produktsidorna.

  Otillbörligt, systematiskt alt. uppsåtligt utnyttjande av våra tjänster, däribland men inte begränsat till öppet köp, byte, retur, skadeskydd, avbokning, beställning, protection, garanti, reklamation, förfrågning, inbyte, värdering kan komma att nekas, blockeras, polisanmälas och/eller ignoreras om det sker med orent uppsåt