• Klockor
 • Daniel Wellington
 • Daniel Wellington

  För tillfället har vi inga modeller inne men vi arbetar för att ha dem tillbaka så fort som möjligt. Titta gärna på vårt övriga sortiment av dam- och herrklockor.
  0 modeller
  Sortera på:
  Popularitet
 • Popularitet
 • Nyheter
 • Betyg
 • Mest visade
 • Mest rabatt
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Namn A-Ö

 • Daniel Wellington klockor representerar trots sitt brittiska arv i mångt och mycket den svenska grundidén och tanken kring design. Daniel Wellington producerar extremt avskalade och stilrena klockor som är väldigt moderna och eftertraktade. Kvalitén kan man verkligen inte klaga på och designen är klassiskt svensk minimalism med en charmig brittisk touch.

  För Daniel Wellington handlar inte klockan om att man ska fylla den till bredden med funktioner och teknikaliteter. Det handlar om det enkla och simpla i en ensam urtavla som får skina i all sin prakt. Det blir en tidlöst look i klockor från Daniel Wellington som fungerar som en vacker fond för de ofta färrglada och utrycksfulla armbanden. I en klockbransch där mängder av funktioner, små detaljer och röriga urtavlor står i centrum, känns det verkligen befriande att hitta ett varumärke som låter en stilren design med få detaljer stå i fokus. Med enklare urtavlor, klassiska och traditionella klockband är Daniel Wellington ett varumärke för oss som älskar en stilren och tidlös design.

  Stiliga och kreativa Daniel Wellington

  Daniel Wellington har nämligen sett värdet i att kunden själv får ha inflytande över hur klockan kommer att se ut och då är det armbanden som har blivit den kreativa delen av Daniel Wellingtons klockor. Själva uret finns i två varianter, vackert roséguld eller stilrent silver, men möjligheterna till olika klockor är enorma. Eftersom att armbanden är utbytbara och tämligen billiga så kommer du som kund att kunna anpassa klockan efter vilket tillfälle som helst. Det handlar om att vara precis som Daniel Wellington, att tänkta utanför ramarna och skapa något eget och unikt ur en produkt som är stilren och välbekant. Med Daniel Wellington kommer du inte enbart ha möjlighet att forma din klocka efter tillfälle, det blir också ett sätt att tydligt visa vem du är och låta klockan berätta en historia om dig. Armbanden finns i olika material och utseenden, antingen i läder eller sk. Natoband, så variationsrikedomen kommer alltid vara en av Daniel Wellingtons absoluta fördelar på klockmarknaden.

  Till dig själv eller som present

  Har du svårt att komma på en bra present? En klocka är något som de flesta använder, oavsett för att kolla tiden eller för att helt enkelt styla sin outfit med en läcker accessoar. Eftersom Daniel Wellington erbjuder otroligt stilrena klockor passar de till vilken stil som helst. Med andra ord kan du ge bort en Daniel Wellington klocka till både din pojk-, eller flickvän, din pappa, morfar eller kollega.

  Daniel Wellington priser och rea

  Filip Tysander, grundaren av Daniel Wellington, träffade en mycket speciell man under sina resor runt jordklotet. Mannen ifråga hetta Daniel Wellington och det Filip blev så inspirerad av var hans förmåga att vara en typisk gentleman, samtidigt som han var avslappnad och härlig att umgås med. Det märktes inte minst på hans sätt att bära sin klocka. Herr Wellington hade nämligen en Rolex, som han bar i ett slitet och nött natoband. Kombinationen av de båda, det eleganta med det avslappnade, inspirerade Filip till att skapa sina egna klockor. Därför finns idag Daniel Wellington, företaget som namngavs efter denna mycket fascinerande engelsman. Om du också gillar en avslappnad stil som samtidigt känns elegant kommer en Daniel Wellington klocka utan tvivel att komplettera din stil och bli pricken över i:et till vilken outfit som helst. För det är ju det som är så bra – att klockorna kan bäras till både bröllopet och på jobbet.

  Daniel Wellingtons klockor kommer aldrig heller att vara speciellt dyra. Alla ligger kring 1 000 svenska kronor och det är egentligen inte klockan som är det intressanta i sig, det är armbanden som man kan kombinera ihop med klockan. På Uret.se hittar många olika varianter på armband, som skapar både herrklockor och damklockor på ett mycket smakfullt sätt, så här finns det helt klart någonting för alla. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna när det gäller klockor från Daniel Wellington.

  Vi på Uret.se tycker dock att vi inte gör vårt jobb om inte vi fortsätter att försöka göra det så billigt som möjligt för dig som kund att köpa dig en ny klocka. Se därför till att hålla utkik efter den Daniel Wellington rea vi ibland rullar ut här på vår sida. På våra reor har du goda chanser att fynda en äkta Daniel Wellington klocka till ett riktigt bra pris. Du får alltid samma kvalitet, samma stilrena och tidlösa design och såklart möjligheten att själv sätta din egen prägel på klockan genom att byta ut armbandet på klockan.